• lnfo@decoratiewerk.be
  • 0488 87 77 77

parketvloeren

Een houten vloer wordt anders gebruikt dan houten meubelen of wanden, en vereist dus een specifieke behandeling. Vochtgehalte, aanwezigheid van buitenmuren of -ramen, de onderlaag,… het zijn allemaal factoren die uw hout beïnvloeden. 

Bij het behandelen van uw parket schenken we bijzondere aandacht aan de randen en de ruimte tussen het hout en de muren. Hout leeft en beweegt immers, en heeft daar ook ruimte voor nodig. Indien er krassen zijn meten we de diepte, indien mogelijk reinigen we zonder te schuren. Elke houtsoort vereist ook een specifieke behandeling en speciale wax of olie. Franse eik heeft bijvoorbeeld drie lagen hardwaxolie nodig, terwijl we voor een visgraatparket van beukenhout twee dikke lagen isolerende beschermolie gebruiken.

De uitdaging bij het bewerken van hout voor vloeren ligt er in de natuurlijke schoonheid te versterken zodat alle eigenschappen van het materiaal aan bod komen. Zo kunnen wij uw vloeren ook verouderen en borstelen om het optimale resultaat te verkrijgen. Wij werken bovendien ook altijd met milieuvriendelijke producten.

 


U kunt altijd naar ons bellen op GSM: 0488 87 77 77 of mail: Info@decoratiewerk.be voor gratis offerte!