• lnfo@decoratiewerk.be
  • 0488 87 77 77

Werkwijze

Bij Italian Style Unlimited  staat de wens en de tevredenheid van de klant voorop.

Bij onze eerste ontmoeting met de klanten luisteren we aandachtig naar de wensen en ideeën die ze in gedachten hebben. Van daaruit trachten we dat alles te visualiseren in een eerste beeld.

Vervolgens ontwikkelen we een professionele planning, waarbij we u bij de keuze van kleuren en materiaal adviseren, zodat uw oorspronkelijke keuze van het interieur van uw huis en uw nieuwe decoratie met elkaar in harmonie zijn.

Ten derde doen we ons uiterste best om het juiste décor in uw huis aan te brengen, zonder daarbij de integriteit van de woning te wijzigen. Renovaties en herstellingen worden aangebracht waar nodig, we kunnen de meest modieuze stijlen, van klassiek tot modern en hedendaags perfect matchen met onze decoratie. Het werkproces wordt zo georganiseerd dat u er het minst mogelijk overlast van ondervindt. Avond- en weekendwerk vormen geen probleem.

Bovendien bieden we u ook een uitstekende prijs aan, voor de hoogste kwaliteit.

ISU combineert kennis en kunde, met een hoge graad aan professionaliteit en klantvriendelijkheid. Bovendien garanderen we u een grenzeloze service, ook na de job beëindigd is. Alleen dan, zo leert de ervaring ons, kan men het vertrouwen opbouwen dat Italian Style Unlimited bij haar klanten geniet.


U kunt altijd naar ons bellen op GSM: 0488 87 77 77 of mail: Info@decoratiewerk.be voor gratis offerte!