• Handelslei 146 bus1, 2980 Zoersel

Homepagina

Uw deskundige voor nieuwbouw en renovatie

Staat u op het punt aan een (ver)bouwproces te beginnen? En bent u daarbij op zoek naar een mooi ogend resultaat dat u ook op de lange termijn hoge kwaliteit weet te bieden? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze op zowel het vlak van nieuwbouw als renovatie. ISU (Italian Style Unlimited) staat garant voor een vlekkeloze afwerking. Met ruim een decennium aan ervaring bieden wij u een uitermate deskundige service.

terrazzo vloeren

Reviews

Ryan heeft bij ons in de kinderkamers de isolatie en de gyproc gedaan. Wij zijn zeer tevreden van het opgeleverde werk! Ryan is zeer transparant in alles wat hij doet en wil enkel het beste afleveren. Na de werken werd alles netjes opgeruimd. Hij mag zeker terugkomen!
Jeroen Verhoeven
Bij ons renoveerde Italian Style Unlimited een slaapkamer volledig : recuperatie oude vloer, nieuw plafond, metsen en bezetting muren, schilderwerken... Professioneel gedaan, Ryan is een eerlijke aannemer op wie je kan rekenen!
Liesbeth Vanhee
Italian Style Unlimited heeft onze slaapkamer gerenoveerd, geisoleerd en netjes afgewerkt. Er is steeds gewerkt met kwaliteitsvolle materialen en op een zeer professionele manier met oog voor detail. Een extra troef is dat je als klant veel uitleg en info krijgt over elke stap van de uitgevoerde werken. Zeker en vast een aanrader!
Kevin Gordon

Contact opnemen

    E-mail: info@decoratiewerk.be

    Telefoon: 0488 87 77 77

    Whatsapp: Whatsapp ons!

    Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan!