Hartelijk dank om onze website te bezoeken. Bij ons bent u op de juiste plaats om al het werk aan uw huis professioneel te laten uitvoeren. Wij bieden u de beste ideeën en oplossingen voor de afwerking van uw woning.

Wij adviseren u snel en volledig gratis, ook als u beslist niet van onze diensten gebruik te maken. Wij bieden steeds eensnelle service.

parketvloeren

Wij bieden u de beste prijzen in de markt.

Italian Style Unlimited, specialist in renovatie- en decoratiewerk is een familiebedrijf dat al heel wat jaren actief is in de sector. Indien u een project heeft waarvoor u hulp nodig heeft bij onder andere schilderwerken, behangen, plaatsen van gyproc, gevelreinigen, het leggen van vloeren of isoleren van muren en daken kan u me steeds bereiken, ook in weekends en op feestdagen. Wij streven ernaar de hoogste kwaliteit te bieden en geven u een 6-maandengarantie op alle werken. Omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, maken wij gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Wij bieden u bovendien zeer scherpe prijzen aan.

De laatste jaren heeft de steeds verder vervagende grens tussen werk en thuisomgeving, de groeiende mobiliteit van de werkende bevolking en de exponentieel toegenomen communicatiemogelijkheden de manier waarop we onze plaats in onze omgeving ervaren ingrijpend veranderd. Tegelijk toont onze eigen beroepskundige ervaring ons dat de stijl waarmee we onze huizen decoreren nog steeds natuurlijk voortvloeit uit onze persoonlijke cultuur.

Bij onze eerste ontmoeting met de klanten luisteren we heel aandachtig naar de wensen en ideeën die ze in gedachten hebben. Van daaruit trachten we dat alles te visualiseren in een eerste beeld.

Vervolgens ontwikkelen we een professionele planning, waarbij we u bij de keuze van kleuren en materiaal adviseren, zodat uw oorspronkelijke keuze van het interieur van uw huis en uw nieuwe decoratie op de meest volmaakte manier met elkaar in harmonie zijn.

Ten derde doen we ons uiterste best om het juiste décor in uw huis aan te brengen, zonder daarbij de integriteit van de woning te wijzigen. Renovaties en herstellingen worden aangebracht waar nodig, we kunnen de meest modieuze stijl, van klassiek tot modern en hedendaags perfect matchen met onze decoratie, op manieren die u bij andere firma’s niet snel zult aantreffen!

Schilderen en behangen

Ten vierde doen we niet alleen de meest moderne, modieuze, gesofisticeerde en luxueuze interieurs, we doen ze ook aan een uitstekende prijs die u niet op de gewone markt zult vinden.

Ten vijfde beginnen we zo snel mogelijk en werken we desnoods ‘s avonds en in het weekend door om zo snel mogelijk het beoogde resultaat te bereiken, zodat de klant zo weinig mogelijk overlast ondervindt. beroepskundige ervaring ons dat de stijl waarmee we onze huizen decoreren nog steeds natuurlijk voortvloeit uit onze persoonlijke cultuur.

Bij onze eerste ontmoeting met de klanten luisteren we heel aandachtig naar de wensen en ideeën die ze in gedachten hebben. Van daaruit trachten we dat alles te visualiseren in een eerste beeld.

Waarom worden we zo vaak teruggevraagd, en raadden onze klanten ons aan bij hun familie en vrienden? Waarom zijn we zo succesvol? Omdat we kennis en kunde combineren, met een hoge graad aan professionaliteit. Bovendien garanderen we u een grenzeloze service, ook na de job beëindigd is. Alleen dan, zo leert de ervaring ons, kan men het vertrouwen opbouwen dat Italian Style Unlimited bij haar klanten geniet. Als wij voor u werken, doen we dat om een indruk na te laten die u zal bijblijven.

tegels leggen

Bij Italian Style streven we er dan ook naar het evenwicht tussen veranderende leefomgevingen en persoonlijke cultuur te behouden. Wij zijn een bedrijf op mensenmaat en focussen op het identificeren en begrijpen van de persoonlijke cultuur en het vertalen ervan in ruimtelijke begrippen. Bij elk nieuw project streven wij ernaar onze clienten te begrijpen en hun ideëen in werkelijkheid om te zetten.

tegels plaatsen

Dat is hoe de meest succesvolle bedrijven floreren in een globale economie, en hoe wij reeds tien jaar floreren.

Aarzel dus niet om bij ons een offerte op te vragen.

Contacteer ons voor gratis advies en offerte: (+32) 488 877 777 of Info@decoratiewerk.be

renovatie en decoratie

tegels plaatsen

Studies hebben aangetoond dat kleuren een effect hebben op onze energie, ook onze eigen ervaring toont dit keer op keer aan.

Niet-harmonieuze kleuren kunnen ons gemoed negatief beïnvloeden, terwijl andere kleuren ons net rust kunnen schenken of meer concentratie kunnen geven.

Ook de natuur reageert op kleuren, bepaalde insecten worden erdoor aangetrokken of afgestoten.

Wij bieden onze klanten steeds een gratis consultatie over de interactie tussen kleuren en hun omgeving.