Schilderwerken

Schilderwerken

 

Algemene Schilderwerken

Of het nu voor binnenschilder- en spuitwerken, voor het schilderen of kaleien van uw gevel, voor spuitwerk voor metaalconstructies of industrieel gebruik is, u bent bij ISU aan het juiste adres. Neemt u onze professionals in de arm, dan zorgen wij ervoor dat het hele proces voor u wordt uitgevoerd: te beginnen bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid en het ‘schilderklaar’ maken van de ruimte, tot het opruimen en reinigen nadat de werken zijn voltooid. Uiteraard helpen wij u graag bij uw beslissing omtrent het type verf. In veel gevallen wordt er gebruikgemaakt van latexverf. Naast het type verf bestaat er ook onderscheid in glanscategorieën. Matte verf, die nagenoeg geen glans geeft, wordt als de ideale verf voor wanden en plafonds gezien. Wij zorgen voor het beste milieuvriendelijke, ecologisch verantwoord materiaal met hoge kwaliteit die bovendien krasvast en makkelijk afwasbaar is. Dit om u het beste van dienst te kunnen zijn.

Richtprijzen

De kostprijs van schilderwerken wordt berekend per vierkante meter en hangt af van de gekozen verf, de afwerking, de loonkosten, of de werken zich buiten of binnen bevinden, of er een stelling nodig is of niet,… Wij werken met grote nauwkeurigheid en zo weinig mogelijk overlast. Waar nodig wordt alles zorgvuldig afgekit.
Voor het verven van een muur zal de kost tussen de €20 en €25 per m2 liggen, afhankelijk van de soort verf die wordt gebruikt en de aanbreng. Voor een plafond wordt latexverf gebruikt en rekenen we €20 tot €30 per m2.
Bij een trap houden we rekening met het gebruik en slijtage, en leggen we twee lagen grondverf en een eindlaag. Daarvoor kunt u rekenen op een prijs tussen de €30 en €40per traptrede.
Voor een raam (max 100 mm breed) leggen we drie dikteranden, voor een prijs tussen de €230 en €280 per raam.
Voor een gevel rekenen we tussen €35 en €45 per m2 en leggen we één laag primer en minstens twee lagen afwerking.
Een deur kost tussen €110 en €180 per exemplaar, daarbij hoort het voorlakken en aflakken.
Muren, plafonds of andere oppervlakten moeten soms voorbehandeld worden. Hierdoor kunnen de kosten hoger oplopen. Bovendien zijn er ook altijd voorrijkosten voor de verplaatsing om mee rekening te houden.

Afwerking van hoge kwaliteit

Het schilderen van uw muren kan een frisse look geven aan uw interieur. Een nieuwe kleur verandert al meteen de sfeer van de ruimte waardoor die een andere uitstraling krijgt. Soms is het ook gewoon noodzakelijk om te schilderen, na een tijdje kunnen de muren nu eenmaal verslijten en er muf uit gaan zien. Door onze brede ervaring met schilderwerk kunnen we ervoor zorgen dat alles naar uw wens is. Door ons plamuurwerk en machinale schuurwerk zorgen we ervoor dat uw muren en plafond er weer strak fijn en egaal uit komen te zien. Buitenschilderwerk is de verzamelnaam voor al het schilderwerk dat moet worden uitgevoerd aan de buitenkant van uw woning. Zaken die onder het buitenschilderwerk vallen zijn onder andere het schilderen van kozijnen, schilderen van voorgevels of gevels, kaleien van gevels of buitenmuren. Kortom, alles wat van buitenaf te zien is. Wilt u de buitenkant van uw huis een opknapbeurt geven? Dan zijn wij de juiste partij voor u, dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied. Zo weten wij precies wanneer en welke materialen we moeten gebruiken. Metaal en hout moeten immers op een andere manier beschilderd worden dan kunststof. Voor al deze materiaalsoorten hebben wij de juiste verfsoorten en gereedschappen in huis. Uw wens is ons bevel en we zorgen ervoor dat het er pico bello uit komt te zien. U krijgt een huis om trots op te zijn. Binnenschilderwerk of spuitwerk voor uw leefruimte, appartement of complete huis? U bent bij ons aan het juiste adres! Van de kelder tot de zolder staan we in voor de algemene schilderwerken, of het nu deuren, trappen, traphallen, schuttingen,… zijn. Het binnenschilderwerk bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw interieur en zorgt ervoor dat het weer een mooie uitstraling krijgt. Wilt u uw vloerparket behandelen, oliën of vernissen? Bij het werken met houten vloeren houden we rekening met de natuurlijke warmte en schoonheid die zo’n vloer aan een ruimte geven.
Offerte aanvragen

Reviews

Jeroen Verhoeven
Jeroen Verhoeven
2022-03-31
aanbevolen
Ryan heeft bij ons in de kinderkamers de isolatie en de gyproc gedaan. Wij zijn zeer tevreden van het opgeleverde werk! Ryan is zeer transparant in alles wat hij doet en wil enkel het beste afleveren. Na de werken werd alles netjes opgeruimd. Hij mag zeker terugkomen!
Liesbeth Vanhee
Liesbeth Vanhee
2021-11-12
aanbevolen
Bij ons renoveerde Italian Style Unlimited een slaapkamer volledig : recuperatie oude vloer, nieuw plafond, metsen en bezetting muren, schilderwerken... Professioneel gedaan, Ryan is een eerlijke aannemer op wie je kan rekenen!
Kevin Gordon
Kevin Gordon
2021-11-01
aanbevolen
Italian Style Unlimited heeft onze slaapkamer gerenoveerd, geisoleerd en netjes afgewerkt. Er is steeds gewerkt met kwaliteitsvolle materialen en op een zeer professionele manier met oog voor detail. Een extra troef is dat je als klant veel uitleg en info krijgt over elke stap van de uitgevoerde werken. Zeker en vast een aanrader!
Sally Ferwerda
Sally Ferwerda
2021-08-07
aanbevolen
Wij zijn zeer tevreden over Ryan. De man die we eerst hadden aangenomen had last minute afgezegd en zo zijn we bij hem terecht gekomen. Wat een geluk! Hij heeft het plafond en lichtkoepel geplaatst in onze keuken en woonkamer. Zo mooi en strak en perfect afgewerkt! Heel nauwkeurig en super proper. Na het werk werd ook alles proper achtergelaten. Hij werkt zoals hij het ook voor zijn eigen woning zou doen. Dit is echt geen verkoopspraatje. Het is een super vriendelijke man, hij heeft ons zelfs achteraf nog advies gegeven hoe en met welke verf we alles best konden schilderen. Echt een aanrader!!! Wij gaan hem zeker nog laten terugkomen in de toekomst voor andere klusjes. Bedankt Ryan!
Martienvangiel Patricksnelders
Martienvangiel Patricksnelders
2021-03-24
aanbevolen
Ben je op zoek naar iemand voor gyproc- en schilderwerken ........ stop dan maar met zoeken want Ryan is de perfecte man voor de perfecte job. Hij is een zeer enthousiaste man die zeer nauwkeurig werkt alsof hij in zijn eigen woonst werkzaam is. Geen enkele vraag is hem teveel en samen met jou zoekt hij steeds naar de beste overeenstemmende oplossing. Zelfs extra werkjes worden met plezier uitgevoerd om een excellent resultaat te bekomen en goede raad krijg je er steeds gratis bij. Na elke werkdag laat hij steeds de ruimte zeer netjes en proper achter en komt steeds de gemaakte afspraken na. Dus niet langer twijfelen en gewoon contact opnemen met Italian Style Unlimited en Ryan zal ook voor jullie een voortreffelijk resultaat leveren overeenkomend met jullie wensen. Echt een aanrader en nogmaal bedankt Ryan om onze living om te toveren tot een juweeltje. Groetjes Patrick en Martien en hond Wacko die jouw koekjes best lekker vond 😁
Eva Felix
Eva Felix
2021-02-26
aanbevolen
Ryan is een vakman die weet waarmee hij bezig is. Er werd op voorhand goed geluisterd naar onze verwachtingen en deze werden volledig waargemaakt (en meer!). Er werd heel precies te werk gegaan met oog voor detail. Dit alles bovendien ook voor een zeer correcte prijs. Wij hebben Italian Style Unlimited ondertussen al opnieuw gevraagd om verdere werken in ons huis uit te voeren. Wij zijn fan. Zeker een aanrader!
Amra Dorjbayar
Amra Dorjbayar
2021-02-11
aanbevolen
Eerlijk, nauwkeurig en klantvriendelijk...dat zijn drie woorden waarmee ik de service van ISU best kan omschrijven. Voor de renovatie van mijn appartement, heb ik de hulp ingeroepen van ISU. Ik hoorde via vrienden dat ze goede werk leverde en betrouwbaar was. Ryan van ISU kwam ons appartement bezoeken en maakte toen een schatting van de prijs voor de werken. Ik had toen zijn prijs vergeleken met de prijzen van andere aannemers die ik ook had gecontacteerd. Een ander bedrijf zei dat ze de werken goedkoper kon doen, dus besloot ik om de werken door hen te laten doen. Mijn domste fout ooit! Het werk die ze leverden leek op het eerste zicht oké, maar als je goed keek, dan was er altijd iets mis. Bezetting die niet helemaal recht was, waterleiding die lekte, vloer die gevuld moest worden, maar waar overal gaatjes in waren. Toen heb ik opnieuw ISU gecontacteerd met de vraag of ze niet de rest van de werken konden doen. Opnieuw kwam Ryan langs en maakte een offerte op. Zijn belofte was "Wij leveren werk van goede kwaliteit, alsof het voor de koning van België is." Ik nam toen aan dat het maar verkoopspraatje was, maar slechter dan de vorige aannemer kon hij in ieder geval niet zijn, dus heb ik besloten om met hen in zee te gaan. Het resultaat? Werkelijk niets was gelogen. Niet alleen heeft hij de afgesproken werken uitmuntend gedaan, hij heeft ook nog de werken van de vorige aannemer hersteld en in veel gevallen opnieuw gedaan. Onze muren, waarvan ik verwachtte dat die gewoon geschuurd en geschilderd moest worden, werden half afgebroken om volledig opnieuw te plamuren. Zo blijft die goed voor de komende 20 jaar, zei Ryan. En het resultaat mag er zijn, nergens is er maar 1 kleine oneffenheid of iets dat uitsteekt. En al deze werken werden gedaan binnen het afgesproken budget. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de werken en raden hun service aan aan iedereen die op zoek zijn naar een goede en betrouwbare aannemer.
Eva Janssens
Eva Janssens
2020-10-14
aanbevolen
Italian Style Unlimited schilderde onze living. Het resultaat is prachtig! De afwerking is perfect gedaan. Onze living werd tijdens de werken s'avonds netjes achter gelaten. Een echte aanrader om met Italian Style samen te werken.
Peter Pauwels
Peter Pauwels
2020-08-06
aanbevolen
Professioneel vakmanschap. Mooie afwerking. Ons huis werd helemaal opgefrist. Een echte aanrader!
Julie Thuys
Julie Thuys
2020-05-06
aanbevolen
Ik ben ontzettend tevreden van het werk dat Italian Style Unlimited levert. Dankzij Ryan zijn professioneel en vakkundig schilderwerk toverde hij mijn appartement om tot een echt pareltje! Ik zou het iedereen aanraden!

Contact opnemen

    E-mail: info@decoratiewerk.be

    Telefoon: 0488 87 77 77

    Whatsapp: Whatsapp ons!