Schilderwerken

Daarnaast is Schilderwerken bedrijf tegelijkertijd ook een schilderbedrijf. Wij weten als geen ander wat er allemaal bij schilderen komt kijken. Ook hiervoor geldt dus weer dat we ons als een echte professional positioneren.

  Schilderwerken

  Daarnaast is Schilderwerken bedrijf tegelijkertijd ook een schilderbedrijf. Wij weten als geen ander wat er allemaal bij schilderen komt kijken. Ook hiervoor geldt dus weer dat we ons als een echte professional positioneren. Goede schilderwerken zijn in staat om een muur, plafond of buitenwand volledig te transformeren. Iets wat er daarvoor misschien krakkemikkig uitzag, ziet er na de schilderwerken prachtig nieuw uit.

  Daarbij beginnen we in principe met schuren. Vaak is het nodig om te schuren, zodat een specifieke locatie klaar is om geschilderd te worden. Denk aan muren schuren of een trap schuren. Door dit op een professionele wijze uit te voeren, is het eindresultaat van het schilderwerk van een hoger niveau. Heb je dus iemand nodig die komt schilderen? Dan helpt ISU je bijvoorbeeld graag met:

  • Hout schilderen
  • Buitenramen schilderen
  • Gevel schilderen
  • Binnen schilderen
  • Deuren schilderen
  • Gevel kaleien
  • Huis laten schilderen

  Ook onderdeel van onze werkzaamheden als schilderbedrijf is de gevel kaleien. Met verschillende vormen van spuitwerk proberen onze schilders een zo compleet mogelijk aanbod beschikbaar te stellen. Hierdoor hebben we alles in huis om iedere klant verder te helpen met het schilderen.

  wij leveren de beste kwaliteit in Antwerpen regio

  ISU is actief in de regio ZoerselRijkevorselSchildeBeerseWuustwezelGrobbendonkVorselaarMalleOude Turnhout. – WestmalleZandhovenBrecht

  Onze prijzen zijn marktconform met kwalitatief gegarandeerd, inclusief dienst na verkoop. Wenst u informatie of een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor uw werk of project

  Bekijk mensen beoordelen

  Reviews

  Onze Behandelingen

  Wij bieden verschillende behandelingen aan voor uw wanden en plafonds. Zo hebben wij voor iedere woonsmaak een toepassing voorhanden.

  Neem gerust contact met ons!

  Heb Je nog vragen?

  OFFERTE
  0488877777