• Handelslei 146 bus1, 2980 Zoersel

Schilderwerken

Schilderwerken

 

Algemene Schilderwerken

Of het nu voor binnenschilder- en spuitwerken, voor het schilderen of kaleien van uw gevel, voor spuitwerk voor metaalconstructies of industrieel gebruik is, u bent bij ISU aan het juiste adres. Neemt u onze professionals in de arm, dan zorgen wij ervoor dat het hele proces voor u wordt uitgevoerd: te beginnen bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid en het ‘schilderklaar’ maken van de ruimte, tot het opruimen en reinigen nadat de werken zijn voltooid. Uiteraard helpen wij u graag bij uw beslissing omtrent het type verf. In veel gevallen wordt er gebruikgemaakt van latexverf. Naast het type verf bestaat er ook onderscheid in glanscategorieën. Matte verf, die nagenoeg geen glans geeft, wordt als de ideale verf voor wanden en plafonds gezien. Wij zorgen voor het beste milieuvriendelijke, ecologisch verantwoord materiaal met hoge kwaliteit die bovendien krasvast en makkelijk afwasbaar is. Dit om u het beste van dienst te kunnen zijn.

Richtprijzen

De kostprijs van schilderwerken wordt berekend per vierkante meter en hangt af van de gekozen verf, de afwerking, de loonkosten, of de werken zich buiten of binnen bevinden, of er een stelling nodig is of niet,… Wij werken met grote nauwkeurigheid en zo weinig mogelijk overlast. Waar nodig wordt alles zorgvuldig afgekit.
Voor het verven van een muur zal de kost tussen de €20 en €25 per m2 liggen, afhankelijk van de soort verf die wordt gebruikt en de aanbreng. Voor een plafond wordt latexverf gebruikt en rekenen we €20 tot €30 per m2.
Bij een trap houden we rekening met het gebruik en slijtage, en leggen we twee lagen grondverf en een eindlaag. Daarvoor kunt u rekenen op een prijs tussen de €30 en €40per traptrede.
Voor een raam (max 100 mm breed) leggen we drie dikteranden, voor een prijs tussen de €230 en €280 per raam.
Voor een gevel rekenen we tussen €35 en €45 per m2 en leggen we één laag primer en minstens twee lagen afwerking.
Een deur kost tussen €110 en €180 per exemplaar, daarbij hoort het voorlakken en aflakken.
Muren, plafonds of andere oppervlakten moeten soms voorbehandeld worden. Hierdoor kunnen de kosten hoger oplopen. Bovendien zijn er ook altijd voorrijkosten voor de verplaatsing om mee rekening te houden.

Afwerking van hoge kwaliteit

Het schilderen van uw muren kan een frisse look geven aan uw interieur. Een nieuwe kleur verandert al meteen de sfeer van de ruimte waardoor die een andere uitstraling krijgt. Soms is het ook gewoon noodzakelijk om te schilderen, na een tijdje kunnen de muren nu eenmaal verslijten en er muf uit gaan zien. Door onze brede ervaring met schilderwerk kunnen we ervoor zorgen dat alles naar uw wens is. Door ons plamuurwerk en machinale schuurwerk zorgen we ervoor dat uw muren en plafond er weer strak fijn en egaal uit komen te zien. Buitenschilderwerk is de verzamelnaam voor al het schilderwerk dat moet worden uitgevoerd aan de buitenkant van uw woning. Zaken die onder het buitenschilderwerk vallen zijn onder andere het schilderen van kozijnen, schilderen van voorgevels of gevels, kaleien van gevels of buitenmuren. Kortom, alles wat van buitenaf te zien is. Wilt u de buitenkant van uw huis een opknapbeurt geven? Dan zijn wij de juiste partij voor u, dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied. Zo weten wij precies wanneer en welke materialen we moeten gebruiken. Metaal en hout moeten immers op een andere manier beschilderd worden dan kunststof. Voor al deze materiaalsoorten hebben wij de juiste verfsoorten en gereedschappen in huis. Uw wens is ons bevel en we zorgen ervoor dat het er pico bello uit komt te zien. U krijgt een huis om trots op te zijn. Binnenschilderwerk of spuitwerk voor uw leefruimte, appartement of complete huis? U bent bij ons aan het juiste adres! Van de kelder tot de zolder staan we in voor de algemene schilderwerken, of het nu deuren, trappen, traphallen, schuttingen,… zijn. Het binnenschilderwerk bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw interieur en zorgt ervoor dat het weer een mooie uitstraling krijgt. Wilt u uw vloerparket behandelen, oliën of vernissen? Bij het werken met houten vloeren houden we rekening met de natuurlijke warmte en schoonheid die zo’n vloer aan een ruimte geven.
Offerte aanvragen

Contact opnemen

    E-mail: info@decoratiewerk.be

    Telefoon: 0488 87 77 77

    Whatsapp: Whatsapp ons!

    Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan!