Afkitten

Afkitwerken nodig? Dan heb je met ISU toevallig een echte specialist gevonden. Veel mensen willen het kitwerk laten doen door iemand die er verstand van heeft. Een slimme gedachte, aangezien het dan ook daadwerkelijk goed gebeurt. Tijdens het kitten, letten we bijvoorbeeld op een strakke afwerking, gebruik van het juiste materiaal en de inzetbaarheid op verschillende plekken.

  Afkitwerken nodig?

  Dankzij de elastische eigenschappen van kitwerk is dit het ideale materiaal om de afwerking van verschillende ruimtes te verzorgen.

  Al met al zit je bij ons goed voor:

  • Plinten afkitten
  • Badkamer afkitten
  • Ramen afkitten
  • Glas afkitten
  • Trap afkitten

  Wil je je kitwerk laten doen door een ervaren team? Dan vragen we je om direct contact met ons op te nemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat we op een zo kort mogelijke termijn al aan de slag gaan. Van de plinten afkitten tot aan de ramen afkitten; we doen alles met de grootst mogelijke zorg!

  wij leveren de beste kwaliteit in Antwerpen regio

  ISU is actief in de regio ZoerselRijkevorselSchildeBeerseWuustwezelGrobbendonkVorselaarMalleOude Turnhout. – WestmalleZandhovenBrecht

  Onze prijzen zijn marktconform met kwalitatief gegarandeerd, inclusief dienst na verkoop. Wenst u informatie of een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor uw werk of project

  Bekijk mensen beoordelen

  Reviews

  Onze Behandelingen

  Wij bieden verschillende behandelingen aan voor uw wanden en plafonds. Zo hebben wij voor iedere woonsmaak een toepassing voorhanden.

  Neem gerust contact met ons!

  Heb Je nog vragen?

  OFFERTE
  0488877777