Elektriciteitswerken

Voor elektriciteitswerken geldt dat ze er zijn in alle soorten en maten. Aangezien we ook werkzaamheden als een elektricien uitvoeren, ben je opnieuw helemaal aan het juiste adres.

  Elektriciteitswerken

  Uiteindelijk heeft ieder gebouw de juiste elektrische installatie nodig om optimaal te functioneren. In het moderne leven zijn we simpelweg niet in staat om de dag door te komen zonder stroom. Met de elektriciteitswerken van ISU zorgen we ervoor dat jouw huis of bedrijfspand binnen de kortste keren van alles is voorzien.

  Zo kun je bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Elektriciteit aansluiten
  • Plaatsen nieuwe elektrische installatie
  • Verlichting installeren
  • Automatiseren


  Dit alles pakken we uiteraard op een optimaal veilige, professionele wijze aan. We zijn jouw elektricien in de buurt, die het belang van de klant de allerhoogste prioriteit geeft.

  Heb je een elektricien met spoed nodig? Dan ook is het geen probleem om contact met ons op te nemen. Wij kijken dan wat er mogelijk is op de zeer korte termijn. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit lang zonder stroom te zitten. Als elektricien in de buurt voelen we ons verantwoordelijk om iedere elektrische installatie optimaal te laten functioneren.

  Ben je dus op zoek naar een elektricien? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Van de elektriciteit aansluiten tot aan een nieuwe elektrische installatie verzorgen; we doen het allemaal!

  wij leveren de beste kwaliteit in Antwerpen regio

  ISU is actief in de regio ZoerselRijkevorselSchildeBeerseWuustwezelGrobbendonkVorselaarMalleOude Turnhout. – WestmalleZandhovenBrecht

  Onze prijzen zijn marktconform met kwalitatief gegarandeerd, inclusief dienst na verkoop. Wenst u informatie of een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor uw werk of project

  Bekijk mensen beoordelen

  Reviews

  Onze Behandelingen

  Wij bieden verschillende behandelingen aan voor uw wanden en plafonds. Zo hebben wij voor iedere woonsmaak een toepassing voorhanden.

  Neem gerust contact met ons!

  Heb Je nog vragen?

  OFFERTE
  0488877777