Pleisterwerken

Tot slot blijven dan alleen de pleisterwerken nog over. Het laatste onderdeel waar we bij ISU alles over weten. Zo voeren we ook onze werkzaamheden als een stukadoor volledig naar behoren uit.

  Pleisterwerken

  Een stukadoor of plakker zorgt ervoor dat de pleisterwerken op de juiste manier worden aangebracht. Het pleisteren op verschillende locaties in woning of bedrijfsgebouwen zorgt voor een nieuwe look van de directe omgeving. Maar dat is niet alles. Pleisterwerken of bezettingswerken kennen verschillende doeleinden. Van het schilderklaar maken van een oppervlak en vochtregulering tot aan het wegwerken van beschadigingen.

  Wat het precieze doel van de pleisterwerken die jij nodig hebt ook is, bij ISU gaan we graag voor je aan de slag. We verzorgen bijvoorbeeld het volgende:

  • Pleisterwerken voor bedrijfspanden
  • Pleisterwerken renovatie woning
  • Badkamer cement bezetting

  We zien onszelf ook echt als een pleisterwerken bedrijf en bezetting bedrijf. Als stukadoor, plakker en bezetter kun je bij ons op dit gebied voor alles terecht.

  Wil je een bepaalde ruimte dus pleisteren? En kies je dan het liefst voor een professionele partij om dit tot een goed einde te brengen? Neem dan direct even contact met ons op!

  wij leveren de beste kwaliteit in Antwerpen regio

  ISU is actief in de regio ZoerselRijkevorselSchildeBeerseWuustwezelGrobbendonkVorselaarMalleOude Turnhout. – WestmalleZandhovenBrecht

  Onze prijzen zijn marktconform met kwalitatief gegarandeerd, inclusief dienst na verkoop. Wenst u informatie of een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor uw werk of project

  Bekijk mensen beoordelen

  Reviews

  Neem gerust contact met ons!

  Heb Je nog vragen?

  Onze Behandelingen

  Wij bieden verschillende behandelingen aan voor uw wanden en plafonds. Zo hebben wij voor iedere woonsmaak een toepassing voorhanden.

  OFFERTE
  0488877777