Terrazzo of Granito vloer leggen

De terrazzo en granito vloeren zijn op dit moment erg in trek. De unieke look van de terrazzo vloer en de granito vloer heeft simpelweg een aantrekkelijk karakter. Hierdoor is het niet vreemd dat steeds meer van onze klanten erin geïnteresseerd zijn.

  Terrazzo

  De gietvloeren van terrazzo bestaan uit een mix van cement en marmerkorrels of kleine korrels van een andere natuursteen. Deze slijp je eerst af, alvorens je deze gaat gieten. Dit is hoe gietvloeren van terrazzo of granito tot stand komen. De hoge duurzaamheid, het unieke ontwerp, het ijzersterke materiaal en de slijtvaste eigenschappen van deze gietvloeren vallen hierbij op. En dan zijn ze nog makkelijk schoon te maken ook. Ideaal dus voor de volgende toepassingen:

  • Terrazzo badkamer vloer
  • Granito badkamer vloer
  • Terrazzo keuken vloer
  • Granito keuken vloer
  • Terrazzo living vloer
  • Granito living vloer

  Wil je dus een nieuwe vloer leggen? En kies je daarbij het liefst voor de hulp van een professionele partij om dit te realiseren? Dan gaan we bij ISU graag aan de slag om precies dat voor elkaar te krijgen!

  wij leveren de beste kwaliteit in Antwerpen regio

  ISU is actief in de regio ZoerselRijkevorselSchildeBeerseWuustwezelGrobbendonkVorselaarMalleOude Turnhout. – WestmalleZandhovenBrecht

  Onze prijzen zijn marktconform met kwalitatief gegarandeerd, inclusief dienst na verkoop. Wenst u informatie of een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor uw werk of project

  Bekijk mensen beoordelen

  Reviews

  Onze Behandelingen

  Wij bieden verschillende behandelingen aan voor uw wanden en plafonds. Zo hebben wij voor iedere woonsmaak een toepassing voorhanden.

  Neem gerust contact met ons!

  Heb Je nog vragen?

  OFFERTE
  0488877777