• Handelslei 146 bus1, 2980 Zoersel

Gyprocwerken

Gyprocwerken

Algemene Gyprocwerken

Gyproc Plafonds en wanden

ISU is uw specialist voor gyprocwerken. Gyproc, ook wel gipsplaten genoemd, behoren tot de meest gebruikte materialen voor de afwerking van allerhande gebouwen. Het materiaal biedt dé oplossing voor de meest uiteenlopende binnenhuisconstructies, of deze nu eenvoudig of zeer gedetailleerd zijn. Gyproc kan worden toegepast op zowel muren als plafonds. De droge afbouwsystemen kunnen op verschillende manieren op reeds bestaand werk worden gemonteerd. U kunt het gehele proces, van voorbereiding tot opruimwerk, aan ons uit handen geven.

Richtprijzen

De prijs hangt af van het type werken, de mate van afwerking en natuurlijk de grootte van het oppervlak. Wij werken machinaal en zonder stofoverlast. Hoeken worden professioneel afgekit, zodat alles klaar is om te schilderen. De prijs is steeds inclusief de metalen stud profielen, montage, twee lagen geplamuurd (sauswerk) en twee maal geschuurd. Wij werken met oog voor detail en verzekeren u een nauwkeurige afwerking.

Of u een vrijdragend of afgehangen gyproc plafond wilt laten plaatsen, bij ons is dat mogelijk. De kosten zouden ongeveer neerkomen op €65,- tot €75,- per m2, inclusief montage, twee lagen geplamuurd (sauswerk) en twee maal geschuurd.

De gemiddelde prijs voor een afgehangen gyproc plafond ligt tussen de €70,- tot 85,- per m2. Dit is de beste keuze moest u het oude plafond willen verbergen of beter laten isoleren.

Het plaatsen van een vrijdragend gyproc plafond dient ervoor dat u inbouwverlichting kunt laten installeren of bedrading weg wilt werken. De kosten zijn €70,- tot 85,- m2 plus eventuele extra kosten voor de installatie van de verlichting.

Wilt u een scheidingswand of voorzetwand laten plaatsen? Dan zou dat gemiddeld voor een gyproc plaat €70,- tot €80,- per m2 kosten.

Een voorzetwand plaatsen wordt vaak gebruikt als er bijvoorbeeld een muur beschadigd is. Dit zou €60,- tot €70,- per m2 kosten. Als u de muur beter zou willen laten isoleren is het aangeraden om een dubbele voorzetwand te laten plaatsen. Dit kost €65,- tot €75,- per m2. Hiervoor gebruiken we een dubbele gyproc plaat met isolatie. Isolerende gipsplaten voorkomen warmteverlies, waardoor u bespaart op energiekosten, of houden geluid tegen.

Een scheidingswand plaatsen wordt vaak gebruikt om een ruimte op te splitsen in meerdere ruimtes. De prijs ligt tussen de €60,- en €75,-.

Wij plaatsen Gyproc bijvoorbeeld bij scheidingswanden. Met Gyproc scheidingswanden kunnen wij voor u ruimtes (her)verdelen tot sfeervolle kamers. Met Gyproc voorzetwanden kunnen we leefruimtes gemakkelijk verdelen in comfortabele kamers naargelang uw behoefte. Een Gyproc plafond biedt veel voordelen. Met een verlaagd plafond brengt u gemakkelijk sfeer in huis. Het is een goede basis om sfeerverlichting te plaatsen, bovendien verbergt het lelijke oppervlakken. Bovendien heeft een huis met een vals plafond vaak een veel betere akoestiek en geluidsisolatie dan huizen met normale plafonds, waardoor de waarde van uw huis stijgt. Het zorgt er bovendien voor dat u gemakkelijk alle bedradingen en elektriciteitskabels kunt bedekken. Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat het goed geïsoleerd is en geluiddempend is.

Gyproc is ook ideaal om uw zolder om te bouwen tot een volwaardige ruimte. We kunnen voor u perfect de wanden en de plafonds afwerken. Met zo’n Gyproc zolder creëren we dus extra ruimte en de waarde van uw huis zal daardoor stijgen. Als u een extra kamer nodig hebt en u wilt de zolder zo goed mogelijk benutten, kunnen we door middel van Gyproc platen uw zolder eenvoudig ombouwen tot een leefbare ruimte. Of u wilt uw zolder opknappen en er weer een sfeervolle ruimte van maken.

Wat u er ook mee doet een goede isolatie is belangrijk, het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de energiefactuur. Wat u ook wilt van Gyprocwerken u bent bij ons aan het juiste adres!

Overweegt u het plaatsen van Gyproc, dan is een van de eerste en logische vragen die bij u opkomt ongetwijfeld welk prijskaartje hieraan vast hangt. Dit is in de eerste plaats afhankelijk van de keuze van materiaal: zo kunt u van kant en klare platen of van gipspleister gebruik maken. Daarnaast speelt niet alleen het specifieke soort Gyproc een rol, maar ook de grootte van de klus. Neemt u gerust contact op met onze professionals. Zij adviseren u graag en geheel vrijblijvend.

De voordelen van het gebruik van Gyproc

Zoals gezegd kan Gyproc muurbekleding, net als voorzetwanden van dit materiaal, in nagenoeg alle typen gebouwen worden toegepast. Of dit nu woningen, scholen, horeca, industriële gebouwen, ziekenhuizen of andere panden zijn. Het gebruik van gyproc brengt een scala aan voordelen met zich mee. Zo is er de snelle aflevering door het ontbreken van een droogtijd en het langdurige kwaliteitsbehoud. Daardoor kiezen veel mensen ervoor dit materiaal te gebruiken. Ook zijn de platen dusdanig sterk dat er ook zware voorwerpen aan kunnen worden opgehangen.

Plaatsing door experts

Behalve bovenstaande voordelen heeft Gyproc ook veel bouwfysische kwaliteiten. Zo zijn hogere isolatiewaarden en een effectieve geluidsisolatie mogelijk. Ook de brandveiligheid kan met het gebruik van gyproc worden verhoogd. Dit betekent, ook op lange termijn, economische voordelen en verhoogd comfort. Voor het plaatsen van gyproc is expertise geboden. Neemt u de specialisten van ISU in de arm, dan kunt u erop rekenen dat de plaatsing nauwkeurig en professioneel gebeurt.


Contact opnemen    Telefoon: 0488 87 77 77

    Whatsapp: Whatsapp ons!

    E-mail: info@decoratiewerk.be

    Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan!

    Chat openen