• Handelslei 146 bus1, 2980 Zoersel

Over ons

Over ons

ISU is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf, gespecialiseerd in gyprocwerken, schilderwerken en isolatie voor uw woning. Met elf jaar ervaring kunnen we zeggen dat we over een professionele kennis beschikken over onze bouwmatrialen en een uitgebreid netwerk aan leveranciers.

Gyproc met soundblock, buitenisolatie, stofverf binnen en buiten, het kaleien van gevels, crepi op de isolatie, spuitwerk,… Noem maar op. Dankzij door ons netwerken van klanten zijn we bekend tot over de grens, in Nederland. De hoge kwaliteit van ons werk en onze perfecte afwerking helpen ons om het verschil te kunnen maken met andere bedrijven.

Als specialist in gyprocwerken, schilderwerken buiten en binnen, decoratietechnieken,… bieden wij u een persoonlijke service en een uitstekende dienstverlening aan. Van het afplakken tot het opruimen: ISU garandeert u vlotte werkzaamheden, met de minst mogelijke hinder voor u en een resultaat waarmee u in uw nopjes zult zijn.

ISU is actief in de regio Zoersel – Schoten – Schilde – Beerse – Wijnegem – Wommelgem – Brasschaat – Malle – Turnhout – … Onze prijzen zijn marktconform met kwalitatief gegarandeerd, inclusief dienst na verkoop. Wenst u informatie of een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor uw werk of project

Wij adviseren u snel en volledig gratis, ook als u beslist niet van onze diensten gebruik te maken.
( Italian Style Unlimited )


Contact opnemen    Telefoon: 0488 87 77 77

    Whatsapp: Whatsapp ons!

    E-mail: info@decoratiewerk.be

    Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan!

    Chat openen