• Handelslei 146 bus1, 2980 Zoersel

Isolatie

Isolatie: voor een lagere energierekening en hoger wooncomfort

Isolatie is een item dat steeds hoger op de agenda komt te staan, zowel voor woningen, kantoren als andere gebouwen. Vloeren, muren en daken zonder goede isolatie zijn verantwoordelijk voor de helft van het warmteverlies. Een goede thermische isolatie biedt een betere bescherming tegen de koude wintermaanden. Tevens zorgt dezelfde isolatie ervoor dat in de zomermaanden de hitte buiten wordt gehouden. Goede isolatie is dus de eerste stap naar een energiezuinig pand. Naast lagere facturen levert u dit ook een aangenamer woon- of werkklimaat op. Wij zorgen voor isolatie van plafonds, gevel en tussenmuren. Voor alle isolatiewerken bent u bij ons aan het juiste adres!

Thermische isolatie

Een thermische isolatie die niet goed genoeg is, uit zich in een (te) hoge energierekening. Ook loopt u een verhoogd risico op tocht en kou en in ernstiger gevallen zelfs condens en schimmel. Dit doet het pand geen goed, maar ook voor uw gezondheid en die van uw huisgenoten of andere medegebruikers van het betreffende pand kan dit gevolgen hebben. Bij ISU bent u aan het juiste adres voor isolatiewerkzaamheden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in buitenisolatie en het aanbrengen van crepi, ook wel sierpleister genoemd, op de isolatie.

Akoestische isolatie

Bij isolatie denkt men al gauw aan het terugdringen van warmteverlies, maar de afgelopen jaren is ook geluidsisolatie een steeds groter wordende rol gaan spelen. Een muur scheidt weliswaar twee ruimten, maar laat daarbij wel geluiden door. Des te lichter de wand is, des te meer geluid deze doorlaat. Waar u zich in de wintermaanden bij onvoldoende thermische isolatie nog met een warme trui kunt wapenen, is tegen geluid niet zomaar iets te beginnen. Akoestische isolatie biedt dan oplossing. Voor professioneel maatwerk kunt u rekenen op ISU. Wij gebruiken gyproc SoundBloc om een superieure geluidsisolatie te realiseren.

Wat isolatie voor u en het milieu kan betekenen

Het aanbrengen van isolatie in uw pand betreft een eenmalige investering die op lange termijn zijn vruchten afwerpt. Dankzij een betere thermische isolatie kunt u op jaarbasis een aanzienlijk bedrag op uw energierekening besparen. Bovendien dragen zowel thermische als akoestische isolatie bij aan verhoogd comfort en dus woon- en werkplezier. Ook stoot u minder CO2 uit, waardoor u eveneens bijdraagt aan bescherming van het milieu.

Contact opnemen

    E-mail: info@decoratiewerk.be

    Telefoon: 0488 87 77 77

    Whatsapp: Whatsapp ons!

    Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan!