pleisterwerken & schilderwerken in Oud Turnhout

Renoveren in Oud Turnhout? Dan zit je bij ISU helemaal goed. Een huis verbouwen of een bedrijfspand renoveren is bij ons geen enkel probleem. Sterker nog; het is onze expertise. Wij zijn namelijk een vrij ervaren bedrijf, dat intussen al een groot aantal projecten succesvol wist af te ronden. Daarbij voeren we allerlei werkzaamheden uit.

  Wij zijn dicht bij u

  Hoe kunnen wij u in Oud Turnhout helpen ?

  Van pleisterwerken en gyprocwerken tot schilderwerken en het afkitten van plinten. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Om die reden weet je zeker dat wij je verder gaan helpen.

  Zo komt het vaak neer op een verbouwing in één of meerdere van de volgende categorieën:

  • Badkamer renovatie in Zorsel
  • Pleisterwerken in Zorsel
  • Huis schilderen in Zorsel
  • Huis isoleren in Zorsel
  • Terrazzo vloeren & granito vloeren in Zorsel
  • Kitwerk laten doen in Zorsel
  • Loodgieter hulp in Zorsel
  • Gevel kaleien in Zorsel

  Gyprocwerken in Oud Turnhout

  Staat hier precies tussen waar jij op dit moment in Oud Turnhout behoefte aan hebt? Dan zorgen wij er graag voor dat jouw wens ook daadwerkelijk werkelijkheid wordt.

  Graag komen we met je in contact om te bespreken wat er precies nodig is. Zo heb je binnen de kortste keren al vakmannen tot je beschikking. Deze gaan op een kwalitatieve wijze voor je aan de slag om de verbouwing tot een goed einde te brengen. Voor je het weet, geniet je al van het eindresultaat!

  wij leveren de beste kwaliteit in Antwerpen regio

  ISU is actief in de regio ZoerselRijkevorselSchildeBeerseWuustwezelGrobbendonkVorselaarMalleOude Turnhout. – WestmalleZandhovenBrecht

  Onze prijzen zijn marktconform met kwalitatief gegarandeerd, inclusief dienst na verkoop. Wenst u informatie of een offerte op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor uw werk of project

  Bekijk mensen beoordelen

  Reviews

  Onze Behandelingen

  Wij bieden verschillende behandelingen aan voor uw wanden en plafonds. Zo hebben wij voor iedere woonsmaak een toepassing voorhanden.

  Neem gerust contact met ons!

  Heb Je nog vragen?

  OFFERTE
  0488877777